Kompromis?
Asi jsem chtěla víc
než ochoten jsi dát.
Buď všechno, nebo nic?
Svou lásku odevzdat
jak oběť na oltář
to dnes už není in.
A zahalit svou tvář
a přiznání svých vin
to se dnes nenosí.
Vždyť žena, léta vdaná,
v bolestech trénovaná
o lásku neprosí.
Jenomže tentokrát
vím více, nežli kdysi.
Nestačí jen " mít rád ".
Tak dělám kompromisy.
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (4)
Komentujících (4)