Kouzlo jak směješ se,
Vánoce zdobí
Jdeme a smějem se,
sníh jak ozdoby
Bílá jsi královna
moudrosti plná
Radost teď rozdáváš
Nešetříš lůna
Dárek jsi největší i když mam slzy
Pod stromkem najdu ten božský dar - to když se usměješ a řekneš pojď dál…