Vážíme si těch vzpomínek z dětství,
kdy vánoční čas přinášel štěstí a sílu
Malé oči zářily nadějí a radostí,
když se blížil příchod Ježíška k nám
Vysedávali jsme netrpělivě u okna,
srdce tloukla nám nadějí
Snili jsme o dárkách pod stromečkem,
ta vzrušení v nás byla opravdová síla
Když pak přišel ten slavný večer vánoční,
na stromečku se mihl lesk světýlek
Naše oči jiskřily plné radosti,
prožívali jsme ten nejkrásnější okamžik
Rozbalovali jsme dárky s úžasem,
chvíle plné radostí a vděčností
Malé ruce se s nimi radostně stýkaly,
štěstím se plnily všemi směry
Všechny ty drobnosti, co byly pod stromečkem,
nabídly nám kouzlo překvapení a lásky
My jsme byli plni dětského nadšení,
že jsme byli jednou součástí
Tak si vzpomínejme na ty krásné Vánoce,
na chvíle radosti a bezstarostného štěstí
Svět kolem nás se mění,
ale ta vzpomínka zůstává v srdci věčnou jiskrou radosti