Byla jsi růží mezi trním,
i přesto já bod se
a začal krvácet.
Byla jsi tou, vedle které se vzbudím,
teď stala ses snem
a já chci spát.
Byla jsi světlem na konci cesty,
však zhaslas můj svět
a kolem tma.
Byla jsi útěkem od bolesti,
pak nalila jsi jed
a kolem tma. Navždy tma.