Cinkání sklenic?
Vínem se opijem
milující
ztrápení
oddaní tomu sklu
víc nežli obsahu???
Tolik je třpytných,
tolik mámivých komet,
co jen proletí, oslní
a po nich díra...
duše uchází
klid...není k mání
27.12.2023 11:56:46 | cappuccinogirl
Co svůdné je
to od ďábla počíná
svůdnost mužská i svůdnost ženina
S peklem je tak svůdné si hrát
ta touha si zahrávat
A proč to nezkusit, když vlastně není hříchu
Důsledky však si neseš, a tak někdy trpíš v tichu
Někdy trpíš víc než dost
Inu, drahá bývá zkušenost :-)
27.12.2023 10:21:45 | kozorožka