Smutek mě do svých pout pohlcuje,
avšak naději neztrácím věčný svit
Jiskra naděje v mém srdci hoří,
s jiskřičkou druhou setkati se touží
Věřím, že jednou se radost ke mně vrátí,
byť dny jsou tak letné, byť tolik se krátí
Ptám se, proč láska v mém srdci umírá,
avšak v mém srdci žije,
to jen to jiné jeho srdce uzavírá
Jeho srdce se v ledový kámen proměňuje,
však já vím, jak ji získám, to však tajemstvím je
Snad jeho srdce ledové opět roztaje,
a Cit tak věčný opět vyhraje
Věřím, že stále věřit smím,
jelikož naděje umírá poslední
Věřím, Bože, cestám Tvým
Je to moc hezky napsané. Opravdu moc hezky.
Jako stvořené pro tuto vánoční dobu.
28.12.2023 01:01:55 | Básník Karel
to je moc hezké a obě si toho vážíme, děkujeme za komentář i zastavení...
30.12.2023 21:14:40 | Misha
Trošku se ta vaše kooperace bije, zdá se mi, chtěl jsem dát jenom S, ale taky jsem se netrefil:)
27.12.2023 16:24:51 | Žluťák