Sahám hlouběji do smutků
A slyším za smíchem
Pláč větru nad černými kameny...
Chci líbat Tvá ústa
Co říkají mi... tady, tady je svět...
Takové toužení by se mi taky líbilo...
31.12.2023 11:22:33 | Philogyny
...a ty jsi ten svět našel... i cestu do něj. Nádherná báseň, Radku:-)*
30.12.2023 20:02:50 | cappuccinogirl