Dnes je tak kouzelný večer,
přece jen tak odejít nemůžeš
Příliš dlouho jsme se neviděli,
o té dnešní noci
Tam nahoře ve svitu hvězd nepoznáš,
to magické slovo
V nebi ohně vzplanou,
když mě políbíš
Zůstaň, nechoď pryč,
teď mě samotnou nenechávej,
protože takovýho jako jsi ty už nenajdu
Do Tvého náručí se schoulím,
ráda se k Tobě přitulím
Chci Tě celého, jen po Tobě toužím,
ve svitu měsíce si s Tebou ještě jednou zatančím
V rytmu tanga se naše těla vznáší,
ještě jednou noc plné vášně s Tebou prožít
Zůstaň, pro trochu něhy a lásky,
co pro Tebe v srdci nechávám
Co bych měla více říct,
abys pochopil, jak moc Tě potřebuji
Mám pár snů, které Ti chci ukázat,
abys věděl, o čem tajně sním
Sama bych se nikdy neodvážila,
ale ty jsi mne polibkem probudil
Jestli nejsem blázen, tak jen kvůli Tobě,
mi srdce tak buší
https://m.youtube.com/watch?si=Y1H_vIExg72x6tiN&v=McKnx8q2HRk&feature=youtu.be
To je tvoje dílo, Mišo?
30.12.2023 22:43:18 | Žluťák
je to překlad z německého originálu Bleib, bleib, bleib - zpěv Tom Mandl, text jsem přeložila do češtiny a tohle mi vzniklo
30.12.2023 22:58:02 | Misha