Milostná
Možná napíšu lyriku
a nebo slova pustím
po jazyku.
Přání se píše do oblohy
a nebo také na tělo,
aby to krásně vonělo.
Už čicháš sen milenců
mezi řádky?
Která je hvězda naše?
Nedáme smutky do pytlíku?
Chvilenku.
Bude nebe zase.
Hle.
Mléčná dráha.
Zalíbení třepe.
Provedeš mě
a řekneš,
co je láska
a jak muži plní ženám sny?
Naše tajemství.
Raketa vzkříšení.
Startuje se?
Přečteno 163x
Tipy 26
Poslední tipující: Paulín, Misha, Ďábel sám, o3_gambit, Jan Kacíř, martinaV, Psavec, Fany, Anfádis, Marťas9, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)