Anotace: Nový rok...
Slzy
kapka v rozbouřeném moři
Proč žít
sám a bez rozloučení
Hvězdo
z nebe nic tě nezchvátí
a
útěkem krajinou
se zvětšuje
Panna a Netvor
v jediné osobě
znovu
moc pěkné*
01.01.2024 19:42:12 | Sonador
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?