Sladká čistá ľúbosť sa vleje,
zadusí pocit beznádeje
vdýchne na prsia mladej devy
tie najkrajšie spevy,
keď malé kvapky z neba
zmáčali mňa a teba.
Zaľúb sa v tom objatí
kým sa láska nestratí
bárs i ja biedny teraz s nimi
s pocitom malej viny
čierny tichý plášť
mením na lásky dážď.