V srdci mém se láska ukrývá,
jako melodie, která ve mně zpívá
Klidně a tichounce spí,
jednoho dne se v srdci probudí
V duši mých snů stíny minulých dní tančí,
o světle plném něhy a vášně sním
V očích mých svit nového jitra září,
lásky, která mě srdce osvítí
Touha a vášeň jako bouře ve mně víří,
v srdci mém jako planoucí oheň hoří
Melodie lásky jako zpěv ptáků zazní,
vzduch se sladkým tónem naplní
Srdce se v rytmu melodie roztančí,
v taktu hudby se všechny starosti vzdálí
Veselé tóny nám do srdce proniknou,
všechny problémy se jako dým rozplynou
Záříš, Miško. Svou vírou v lásku.
03.01.2024 01:45:56 | cappuccinogirl
Zářím láskou, jenž se mi nedostává,
mé srdce žalem puká
Ten, jehož miluji celým srdcem,
mou lásku odmítá
Pro lásku mi pouhá slova zbyla,
do svých veršů lásku vkládám
Ve svých básních útěchu nacházím,
o pravé lásce tiše sním
07.01.2024 22:49:12 | Misha