Zimní večer
Toho zimního večera,
kdy hvězdy jen tiše pěly,
na cestu sněhem pohlazenou,
dráhu iluminovanou,
my k sobě se měli.
Toho zimního večera,
já zapomněl jsem,
že strasti před námi vilně čekají,
další den jistý není.
Pak lidé nepřejícní,
přetvářku svou zapomenou,
lem hodnot vytratí se,
faleš a lež realitu neminou.
Toho zimního večera,
klid našel jsem já,
však city k tobě pominou.
Přečteno 197x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, mkinka, Psavec, BArBArKO, o3_gambit, Iva Husárková, Jarunka
Komentáře (0)