No... děkuju za komentáříky... a elis.. ten tvůj konec je pěknej... a dobře by tam pasoval... ale předělávat to nebudu.. ;-)
07.04.2007 13:42:00 | Jůlinka
kásně napsaná..
a to co tě napadlo elis je taky moc hezký,ale podle mě,zase by to nebylo do ní a od srdíčka ale moc hezky..jen tak dál ;)
02.04.2007 19:14:00 | Mispul
ahoj..basen hezka..ale konec mi nesedi dala bych to tAHKLE(ALE SORRY ZE SE TO SNAZIM OPRAVIT, JEN PISU CO MNE HEND NAPADLO:)
Už to není jako dřív,
už máš zase jinou,
už to nemá cenu,
snad není to mou vinou?
02.04.2007 17:50:00 | embryo v hlave