Zření stínu...
Opět vidím ten pokoj
Do něhož jsem s Tebou chodil
Lámat chléb naší touhy
A Tvá svlečená bdělost
Splývala za svítání s mizejícími hvězdami...
Když přicházelas
Všechny bárky odplouvaly
Bouře před nimi ustupovala
Jediná vlna odhalovala temné květy
A jejich třpyt dopadal na Tvůj klín...
Byli jsme stínem
Ale ve stínu na to zapomínali...
Přečteno 176x
Tipy 35
Poslední tipující: ukrytá v máku, Fialový metal, Jiří I.Zahradník, IronDodo, Iva Husárková, Marťas9, Sonador, šerý, Niška, Ophelia81, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)