Medový čaj
Štetec tvorí
doly hory
obraz usmiaty
v pozadí, ja a ty.
Od smädu
čaj, trochu medu
v ústach úľ je
bozk na rty moje.
Už si aj ty sladká
ďalšie slovo do riadka
z malého veršíka
hrá lásky muzika.
Prosím zasvieť tu
na vetu,
v srdci ti pulzujem
veľmi ťa milujem.
Moc pěkná, Dodo;)
07.01.2024 19:03:10 | Žluťák
Úsměv v básni hřeje
a i mně dobře je
když tvými řádky proplouvám...
Irone, já se omlouvám,
že jsem k tvým veršům pár svých přidala,
že cestou medovou jsem se vydala
tam, odkud zaznívá láska:-)*
07.01.2024 18:46:08 | cappuccinogirl