Miluji každou vteřinu
miluji každou chvíli
kdy seberu Ti peřinu
a posypu Tě chilli
pak zaliji Tě medem
a rozlížu láskou
chutí budu sveden
jak jackpotní sázkou
a v nitru bijou zvony
jak při konci války
roztřesou se domy
popadají májky
a bouře tělo smýká
s údy do všech stran
milování tiká
do lásky jako trám.
No vida, jak je hnedka veselo:-))), těší mě Tvá básnička:-). To se dějí věci:-))
08.01.2024 22:46:23 | CULIKATÁ
Tahle LÁSKA má SÍLU!!! Zatra jsem z ní úplně vedle, ďáble...dostal jsi mne:-):-):-)**
08.01.2024 13:23:46 | cappuccinogirl