Chybíš mi
I kdybych napsala milióny básní
a nebyla u Tebe.
Strádala bych.
Ach mé nebe.
I kdybych žila bez migrén,
hledala bych Tě
a patřilo by Ti
každé z mých děl.
Každé slovo je málo
proti stisknutí
Tvé upřímné ruky.
U Tebe mohu plakat
a přijdeš klidně v noci.
Ty víš,
kdo pro mě jsi.
Spojení navěky.
Amen do naší básně.
A před spaním
se obejmeme.
Ty můj nejkrásnější sne.
Ave
Ave
Miluji Tě.
Přečteno 185x
Tipy 36
Poslední tipující: neptolius, Ďábel sám, Misha, Frr, Stanislav32, Protos1182, Marten, cappuccinogirl, Dejvis, Dračí, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)