Tulení
Ze závitů srdce vymeť,
pavučiny zmrzlých dnů.
Rety na mě lásko vykveť,
dřív než znovu prochladnu.
Pojď mě ještě taky hřát,
celým tělem hezky z blízka.
Nechej ve mě oheň vzplát,
blázen s duší prosebníka.
Otupíme bystrou mysl,
požíváním úsměvů.
Blázen by se nepřitiskl,
ve světle těch výjevů.
Já za čárou nezůstávám,
co intimní je hranicí.
Poblouzněn nás prozkoumávám,
motýl v břiše tančící.
Přečteno 152x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, Marťas9, Psavec, o3_gambit, zde.neck, Vivien, mkinka
Komentáře (0)