Otváram deň
Ráno som si ťa stvoril
z krásneho blankytu.
Dobré ráno, prehovoril
my tam i tu.
Holúbky k tebe poletia,
keď sa zobúdzaš,
ráno nežný Poeta,
všetko v úsmeve máš.
Si hlavná stránka novín
more som zameral
nie som bádač hlbín
som lovec perál.
Ráno sa ponáram
do veľkých vôd
deň ti otváram,
dozrel lásky plod.
Podáš mi svoju sladkosť
pri čaji
nikdy nepoviem ti dosť
ešte dnes budeš so mnou v raji.
Jsi moudrý, lovče, když hledáš v moři perel jen TU SVOU!!! A nádherné básně o tom píšeš, děkuji.
10.01.2024 12:32:21 | cappuccinogirl