Láska a Život
Viera a Láska sa Života pýta:
Ty Život odomkneš aj tie púta?
život je aj Hnev, vraví však Život,
a kde je Hnev, tam býva aj Clivo.
Clivo sedí hneď vedľa Dychtitivo?
pýta sa Láska ticho Náruživo.
Láska si blázon, vraví Náruživo,
Dychtivo nikdy nemal rád Clivo.
Dychtivo vždy miloval Lásku,
Vieru a Život mal len vlásku.
Clivo a Hňev ju majú za Sázku,
Život snáď, však stretne tú krásku.
Přečteno 152x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Anfádis, IronDodo
Komentáře (1)
Komentujících (1)