Láska
nejnežnější cit
nejde pochopit,
láska nejněžnější cit
co člověk může mít,
rozdávat ho na všechny strany
lásku rozdávat všem
lásku rozdávat všem
aby se nikdo necítil sám
aby se nikdo necítil sám
a cítil vždy lásku kolem sebe
aby lásku cítil kolem sebe
Spisovatel Akras