Ti
Nechej mě plynout si ve svych chvílích.
Až vyjdu z jeskyně,
chci hned zhlédnout se v očích tvých.
Pochop můj čas na to,
abych se mohl vrátit silnější.
Pak i pro Tvé srdce,
budu mít doteky jemnější.
Vnímej co mám rád,
stejně jak já vnimam Tebe.
Jedině tak Tě mohu jako žádnou milovat,
darovat Ti sebe.
Přečteno 129x
Tipy 14
Poslední tipující: kudlankaW, jort1, Kett, BArBArKO, o3_gambit, Psavec, Stanislav32, IronDodo, mkinka, cappuccinogirl, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)