Pouťové srdce za sklo od kredence.
11.01.2024 23:51:00 | tide
i na něj se časem zapomene a nakonec se rozsype :)
11.01.2024 23:54:34 | Šíleně smutná princezna
Kdysi, jak jsem byla malá holka, tak jsme jezdili k babičce do Vidče. Milovala jsem to tam, poslední chalupa pod lesem. Měla v kuchyni kachláky a kredenc. Za sklem homoli cukru , to srdce a hrnečky. Chodili tam mravenci. Průvod tam a zpátky. Byla jsem tichý pozorovatel. Pořád se mi stýská. :)
12.01.2024 00:07:30 | tide