Snad právě pro tu plástev medu,
co stéká ze rtů ve verších,
já představit si nedovedu
svět bez krásných dcer Eviných.
Snad pro naději z nebe slétlou,
motýlky touhy v očích tvých,
líbat chci ústa, růži vzkvetlou,
ač do vlasů mi padl sníh.
Život jak bílý koník pádí,
chvilinku nezůstane stát,
vzdor letům k něze mne to svádí,
smím ze rtů tvých smích ochutnat?
Ochutnávej smích, Mirečku
a sám rozdávej
ať lidem okolo tebe je milo,
ať je jim hej:-)*
12.01.2024 11:13:58 | cappuccinogirl
Ahoj, máš to pěkný, ale bacha na gramatiku - "z koho/z čeho". Strašně to pak ruší při čtení veršů.
12.01.2024 07:40:20 | Xantista