Klubíčko něhy splétáme z nitě,
která se spřádá z mých a tvých citů,
ve vzduchu voní vyznání "chci tě",
to je ta naše láska v aksamitu.
Tvůj sametový hlas unáší mě
jak řeka do moře hedvábných vět,
klubíčko něhy splétáme jemně,
ale poutá nás silně - jako magnet.
Opravdu poutavá báseňka... silnej magnet...sama se jaksi...nemůžu...odtrhnout:-)* Nádherně je to napsaný:-)*
14.01.2024 13:59:54 | cappuccinogirl