hm...tak ta se mnou mlátí už pěkně dlouho a nechce přestat:-)...mrcha jedna :D...a do budoucna?děkujii:-)
03.04.2007 18:28:00 | Katka Z
hm...tak to teda ještě potrvá:-)...teď jsem ve stádiu nenávidím kluky:-)...takže teď je mi to tak trošililinku jedno:-)
03.04.2007 18:13:00 | Katka Z
přeju vám oboum aby vám to vydrželo co nejdýl...:-)...a ta shoda je potěšující,že?:-)
03.04.2007 14:05:00 | Katka Z
no...mlaďounká sice jsem,ale o klukách mám docela jasno :-)...většina jsou svině,s prominutím...ale mám hoodně kamarádů o kterých se to říct nedá:-)
03.04.2007 09:50:00 | Katka Z