Jseš nevyčerpatelnej zdroj velice zajímavých slovních obratů, Ophel. Tvé pojetí vztahu je tak opravdově živý, že je to až nečekaný, vzhledem k textu, kterej je dost o obraznosti. Neuvěřitelnej boj dvou stran, který jako by k sobě patřily i nepatřily... takovej nějakej dojem z toho.
15.01.2024 12:49:52 | cappuccinogirl
Děkuji, Cappu, zase jsi ten obraz dokázala výstižně popsat, snažila jsem se tam vepsat právě tu dynamiku. Kéž by nevyčerpatelný :)
15.01.2024 15:41:58 | Ophelia81
V tvou tvůrčí nevyčerpatelnost já naprosto věřím, milá Ophel:-)*
15.01.2024 16:20:58 | cappuccinogirl
Děkuji
15.01.2024 09:53:10 | twisted.wicker