Anotace: ***
***
Nachovým hávem oděj mě milý
paprsky západů
veď mě dál
červánky v hladinu mírnou se vpily
pro tanec vloček
skví se sál
plesem vší krásy
hlavu svou zakloň
do očí spadne hvězdný prach
srdce to lásce blízkostí nakloň
kroky své, osudu sluncí drah
***
Nádherný rým zakloň - nakloň, jsi dobrá a nemusíš si kupovat tenisky ani plavky
10.03.2024 22:23:15 | Romain123
Já už tyhle texty přenechávám patnáctiletým... :) I kydž někdy, někdy hlavou jdou, smetu je sametovýma rukama na parapet a ptáci, vždycky se sletí... :)
15.01.2024 18:03:07 | tide
Ptáci poslové svobody...
co Ty víš, komu jsou psány a jak "staré" oči mají číst
co srdce, ten čistoskvoucí list druhým znát prahne prozradit?
15 je dobrý Svati, možná lepší než 15+40 chichichi
17.01.2024 22:55:03 | Malá mořská víla