Zavírám oči před svými strachy
Už neříkej mi, že se nemám bát
Dobře vím, že ty se bojíš taky,
i když nedáváš to znát
Když ke strachům se otočíme zády,
a přec do očí jim budeme se smát,
žít můžeme jen právě teď a tady.
Už na lásku si nemusíme hrát