Jak a kde se najít?
V srdcích, co lásku dali...
Krásný večer, Honzí... PPÚ*
30.01.2024 23:04:56 | Emily Říhová
Neboj Miluško, v srdcích ta láska zůstala (ta osudová), tohle jsou jen slova...
Krásný den a PPÚ**
31.01.2024 07:14:02 | Tomcat
V srdcích se jí vždycky dost skryje a zůstává, Honzí*
...a to je moc dobře :)
Krásný večer, PPÚ*
01.02.2024 21:15:53 | Emily Říhová
Tahle báseň je krásná, jímavá...ale jako by se snažila...dohlédnou "za roh".
I v myšlenkách je možné spojit osud dvou...
i v souznění, vždyť večer koukáme na jedno nebe...
tak lze se postavit i osudu...
a kdo ví, co přijde pak???
Vyhraje osud??? Nebo ty???
Krásný den, příteli.
18.01.2024 12:57:13 | cappuccinogirl