alors mon chéri
sešli jsme se
v místě tklivém
kde léčen strach
je sedativem
nesli srdce k posteli
na dece se milovali
jako středa v úterý
v pondělí jsme zaspali
na čtvrtek …
v neděli se nechtěli pro pátek
vychází ti z toho sobota
to jsem ale nebyl já
tos měla robota
na polštáři nefrancouzsky
mě děsí hlava kohouta
kykyryký
Přečteno 141x
Tipy 23
Poslední tipující: CULIKATÁ, Iva Husárková, enigman, Sonador, Marten, RadekČ, Ophelia81, Květka Š., cappuccinogirl, narra peregrini, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)