Není stínů bez svícení
Černých nocí beze dnů
Není hádek bez smíření
Není bdění beze snů
Není bez nás milování
Není pekla bez nebe
Není západ bez svítání
Nejsem já nic bez tebe
A tohle vůbec NENÍ...špatně napsáno:-)*
Naopak, velice povedená báseňka to je...
18.01.2024 19:25:20 | cappuccinogirl