Tenhle konec neodzvoním
Pro vše krásné co nás čeká
Střežím všechnu lásku pro ni
Šeptám city do daleka.
Ráno chutná po stýskání
Už se do tmy probouzím
Napsáno je v lidské dlani
Slunce vyjde a ty s ním!
Co je napsáno v lidský dlani, tomu bych věřila:-)*
19.01.2024 10:29:20 | cappuccinogirl
A taková lehýnká...jak pírko :-)
19.01.2024 08:59:10 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?