Kdybychom ještě byly děti
objevovaly bychom své světy
ty ten můj tam za humny
já ten tvůj hned u studny
a pak bychom si tajně přáli
abychom se někdy vzali
ne za ruce, ale před Bohem
a to rychle, tam za rohem.
Úplně jsi promluvil z naších srdci, taky jsme pořád objevovali dětské světy, i přes ručičky nakonec před Bohem jsme se dopracovali k babce a dědkovi.
20.01.2024 16:11:49 | Marťas9