Anotace: Inspirací mi byla cesta do Maroka
Pomerančový džus a datlí plnou misku
ztrácející se stopy v mokrém písku
Dech mi voní po mátovém čaji
dotkni se nekonečna někde v dáli
Vem mě s sebou na oblíbená místa
tam kde duše tvá má přístav
A vášeň si večer schovávej do dlaní
ať si ji můžeš dát ještě k snídani