Vlnka
Brodění na pláži…
Moře je teplé a…
mělké…
Rybáři vyráží;
jejich zpěv vytváří
pod sluncem hispánským…
náladu ke snění…
celkem.
Rackové nad hlavou krouží
s křikem po… svobodě…
… touží…
Vidím tvé kotníky, vlnky je…
líbají…
jedna přes druhou
se v něžnostech…
střídají;
ten pohled mě…
pojednou…
souží…
Proč nejsem vlnou, co větřík ji
stvoří?
A je to jen sluncem,
že tváře mi…
…hoří?
Když s kotníky tvými směl bych…
pak…
začít,
jedno vím jistě;
to nebude…
stačit