Touha na entou
a proti ní brzda času,
naděje tonoucí
v případném nesouhlasu.
Touha 24 krát 7
mlátí do strun
jako šílená.
Kladnou odpověď však jistou nemá.
Ale neboj, to dopadne. Komunikace je klíč ke všemu.
24.01.2024 09:05:58 | CoT
:)
24.01.2024 09:57:51 | martinaV
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?