Až s poselstvím přijde hvězda
prastarého mlčení
světlo lásku nezaprodá
zlobě peněz mámení
Když své stíny umlčíme
přijde zcela nový Bůh –
Nekonečno nepromine
vášni ticho bez zásluh
U pokory mluví cit –
absolutní souznění –
umí Pravda zobrazit
kdy mám odejít?