Svět není přátelský
a odchod z něj
bývá nehezký.
Tak ať je na co vzpomínat
a proto říkám:
mám Tě rád.
A až zmizím z paměti
a svět se pootočí
bude prostor pro děti
a jejich krásné oči.
Rozplynu se,
bude klid
možná že i
Lásko líp.
...a i to pomine
snad dějová linka života
se nerozplyne.