Tak - tohle je zas síla...vůbec nevim, co na to, ale je mi to jedno, dojmů jsem plná, až tak, že čtu už potřetí, možná se snažím "urvat" z toho "myšlenku, ale tady to nějak nejde, tady to samo "RVE", nemyslet, přežít, nemyslet, přežít, nemyslet, přežít... wow Ophel...
25.01.2024 11:04:40 | cappuccinogirl
Cappu, a tím jsi vše skvěle vystihla. Emoce je zde určitě silnější než myšlenka, i pro autorku ;)
25.01.2024 16:03:26 | Ophelia81
Ty tedy zase přikládáš pod kotel. Ani nevím, co si mám myslet, tak si myslím to svoje. Jen ten spoluviník mi z toho nějak trčí, asi budu muset číst víckrát.
25.01.2024 09:55:21 | Jan Kacíř
On ten spoluviník nějak trčí vždy, i když víš, co si o něm myslet ;)
Když už si duši opékám, musím se o trochu spáleniny podělit...
25.01.2024 16:02:06 | Ophelia81
takové bývají noční můry.. někdy i život..
25.01.2024 09:29:13 | Otto Mann