Ztracená důvěra
Jsou věci, o kterých s Tebou nemluvím
Možná si říkáš
Že je mi smutno a chceš mě potěšit
Anebo sama zesmutníš...
Odcházím potom
Sám a beze slova
S výčitkami
Kterých se nikdy nezbavím...
Beru si z přebytků nastřádané něhy
Která Ti právem náleží
A rozdávám ji bez mezí
Ne však Tobě...
Přečteno 165x
Tipy 22
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, ukrytá v máku, jort1, o3_gambit, Sonador, CULIKATÁ, Anfádis, Psavec, Ophelia81, mkinka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)