.... zdá se nám zvláštní ... když kopie nás v našich dětech ...
v určité fázi života .... nás odmítnou se vším všudy ...
... kromě naší povinné péče .... oně ...
která je z jejich hledika obligatorní ...
.. tak jak jsme si kdysi myslívali i my ...
když jsme byli v jejich věku ... :-((
03.04.2007 17:26:00 | HarryHH
...v tomhle doufání tě nenechám samotnou...
...když dva doufají...je větší naděje?
...moc si to přeju...
03.04.2007 12:36:00 | smudlinek
... strachy umírám ...
... bude znít ... krásným tónem ... vím ...
... jen doufám ... že ne jen samotou ...
03.04.2007 12:27:00 | Marcella
Je mi líto, že takováhle báseň vůbec vznikla.
Jedno vím určitě - tvá píseň mateřské lásky bude znít věčně. Jen to pokaždé nebude hit.
03.04.2007 12:15:00 | smudlinek
... Gregy ... rozesmál jsi mě ... fakt že jóoo ...
... dělá mi starosti ...
03.04.2007 12:03:00 | Marcella