Na město padá pošmourný večer.
Prázdnou ulicí bezcílně kráčím.
Tiše kráčíš vedle mě
v mé mysli.
V jemném mrholení
cítím tvůj dotek.
Malá kavárna
vábí vůní kávy.
V jejím matném světle
dva plaché úsměvy.
Leží mezi námi
otázka čekání.
V tom pozdním večeru
jsem s tebou pořád.
Má milovaná,
blízká, i vzdálená.