Výroční
Dva lidé - malí pro tento svět,
ale velcí pro sebe.
Před šesti lety rozkvetl květ
a já začal věřit na nebe.
Na nebe, kde budeš po smrti
semnou po nocích povídat do rána.
A vltavín do ruky vtisknu Ti,
ať na věky naše srdce jsou spoutána.
Přečteno 134x
Tipy 10
Poslední tipující: Klarina1919, martinaV, zde.neck, cappuccinogirl, Fialový metal, Marten, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)