Vše o lásce
Anotace: Vše o lásce i pro ty, kteří o ní mluví
...
...
Já nikde lásku nehledám
páč, já ji, lásku
rád/a mám
Je v jarním mráčků tulení
i v podzimu,
kdy léto zraje
A v chladné dny?
Když nezlobí?
Ukrojí mi ze zimy
velkou porci zmrzliny
...
...
Komentáře (2)
Komentujících (2)