Pití čaje
Anotace: Raketa letí 2021
Život je jako pití čaje.
Má metafory i jinotaje.
Na jazyku medem i ledem taje.
Rychle i pomalu
běží do smutku i naděje.
Šije i trhá se,
aby ochutnal se v plné kráse.
Líbej a přijď blíž.
Spolu a bez rozlučky již.
Miluji Tě,
ale to již dávno víš.
Jsem přeci Tvoje malá šedá myš.
Kdy už mě láskou sníš?
Šeptám a šustím o papír.
Jsem s Tebou a líbat smím.
14.11.2021
Přečteno 134x
Tipy 34
Poslední tipující: Misha, Paulín, IronDodo, Vivien, nehledaná, Anfádis, Marťas9, Fialový metal, zde.neck, cappuccinogirl, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)