Ta kůže není bílá, už je trochu chycená. I když ta moje víc. Pár minut se zářivkama a srovná se to.
03.04.2007 12:42:00 | smudlinek
... a v obálce pokušení ...
... se známkou stesku ...
... najdeš čistou báseň ...
... na bílé kůži ...
... psanou rudou růží ...
03.04.2007 12:37:00 | Marcella
Krása. Prostě krása.
Doba úzkosti
Čas se mi prošel
po vnitřnostech
v kanadách
rozdupal mi květy pocitů
z tvé blízkosti
v zahradách
Pohrozím mu sestavením
stroje času
zmáčknu čudlík a zase tě
budu držet kolem pasu
v dlouhých minutách...
03.04.2007 12:23:00 | smudlinek