Sčítáme sametová slova.
Splétáme sny - společnou síť
spoutávající
srdce.
Sladké splynutí
statečně soupeří
se snahou schovat slzy
sejmuté
samoty.
...sss dělá had...;-) ale napsala jsi to dobře, skoro jsem sssi toho nevšiml...
30.01.2024 16:35:09 | Marten
ano, je to boj... nádherně napsaný, ráda jsem se u tebe zastavila:-)*
30.01.2024 15:38:00 | cappuccinogirl