nakonec mě vynecháš
nakonec mě vynecháš
že já jsem se nikdy neměl
narodit
a co já životu dal
dilema
to sperma citu měli dávno zahodit
maratón života
měl běžet srdce král
já
jsem se nikdy neměl rád
i rodiče mi řekli
já jsem se nikdy neměl narodit
snad chtěli
abych je rozesmál?
já je rozplakal
já jsem se vůbec nikdy neměl dostat k lásce
příšerná
z nekonečna slov na mě svítí
a já sebou jdu cestu od vzteku přes nenávisti
že bych nadmul vzducholoď
mám cepelína
protože špatný ego
mizerná životospráva
a rozsekané kosti pospojované šrouby
kdo by zatraceně vznášel ...
nikdo!
mám jen dál závidět
vám šťastlivcům
jak dokážete krásou v dušičce
hladové city sytit
odolat špíně co též se může zrodit
ve člověku
já
jsem se nikdy neměl rozejít
roztikat řeku
k moři breků
měl jsem zůstat neživý
nevzkříšen
a mít boží klid
po miliardy heků
já jsem se nikdy neměl chtít
nebo
já jsem nikdy neměl chtít?
Přečteno 124x
Tipy 21
Poslední tipující: Marten, RadekČ, Ophelia81, zde.neck, Dreamy, Iva Husárková, narra peregrini, nehledaná, Psavec, mkinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)